(alle artikelen zijn aanklikbaar voor een leesbaar formaat)
Onno Kleyn, “Lekker, rotte vis”, 20 Februari 2014.
Volkskrant, tweede katern.
Voor een lekker leesbaar formaat, kijk op de site van Onno: Lekker, rotte vis.
Felix Wilbrink, “Dumplings voor het jaar van de slang”, 5 Februari 2013.
Telegraaf, Eten en Genieten.
(recept natuurlijk ook gewoon hier te lezen: Zelf Jiaozi Maken)
Rechts het stukje in de zaterdagbijlage, dd 9 februari 2013.
Rubriek “Tips weetjes en recepten van Robin Kok”.
Nederlandse bijlage van de Asian News, de AsianNL.
Uit de Asian NL van 31 Januari 2013
(post natuurlijk ook gewoon hier te lezen: Twee recepten voor eigengemaakte jiaozi te maken)
Uit de Asian NL van 10 Januari 2013
(post ook hier te lezen: Tapioca Parels)
Top 50 van Nederlandse Foodblogs volgens just-eat.nl, December 2012.
Stonden we vorig jaar op nummer 10, dit jaar zijn we gestegen naar nummer 8! Yeeeaaah!
Voor de volledige Top 50 in 2012.
Menno Steketee, “Koele soep met zijdenzachte tofu, 31 juli 2012.
NRC Handelsblad.
Janneke Vreugdehil, “Vreemd maar verrukkelijk: miso”, 13 Januari 2012.
NRC Handelsblad.
Delicious Magazine, Mei 2012.
Interview door Mara Grimm voor de nieuwe rubriek “Bezeten van Eten”.
Wouter Klootwijk, “Mooi of lelijk opscheppen”, 13 Januari 2012.
NRC Handelsblad.
Wouter Klootwijk, “Het is gedaan met de andijvie”, 4 November 2011.
In regionale dagbladen, waaronder Haarlems Dagblad en BN de Stem.
Top 50 van Nederlandse Foodblogs volgens just-eat.nl, October 2011.
Aziatische-ingredienten.nl op nummer 10!
Leven, het kwartaalblad van de vegetariërs bond, herfst 2011
Aziatische-ingredienten.nl wordt aanbevolen door Louise Cornelis in het kwartaalblad van de Vegetariërs bond. Het herfstnummer is speciaal gewijd aan Azië.
NRC, column van Wouter Klootwijk, 16 september 2011
Klootwijk schrijft over zijn teleurstelling in een inductie kookplaatje waarvan je de temperatuur toch niet in bleek te kunnen stellen en verwijst naar mijn oplossing voor sous-vide koken: de elektrische weckketel. Dat doet hij een beetje omslachtig, gelukkig, want hij prijst en passant eerst nog even Aziatische-ingredienten.nl aan! Voor wie “my poorman’s roner” zoekt, ik blogde erover op mijn Engelstalige blog Kok Robin: Cooking sous-vide at home.
In mijn delicious staat dan weer een foto in plaats van een paar pepertjes ;)
Joh! ;-)
Maar leuk stukje!
(Was ik nog vergeten bij te zetten :$)
Thanks! Ik vond het zelf ook een leuk stukje geworden. :-)
“hij” is weer lekker bezig :-D
“hij” is opnieuw bezig
Ja, het zit hem wel dwars ja, dat ik bij mijn gele standpunt blijf.
Ik zie nu opeens, dat Aziatische-ingrediënten al heeeeel lang niet meer in de media is geweest zeg! En bedankt, Ed!
Hm, ik denk dat het waarschijnlijk komt omdat je niet meer zo actief bent ;)
Hoi Robin,
Zag dat je site werd genoemd in de literatuurlijst van het boek Overrot van meneer Wateetons.
(Kans dat je dit al weet natuurlijk)
Ik had het nog niet gezien! Heb het boek wel in huis.
De site wordt gelukkig wel vaker genoemd in Nederlandse kookboeken of eigenlijk moet ik zeggen Nederlandse (vertaalde) kookboeken over Aziatische keukens. Maar in Over Rot had ik het niet helemaal verwacht. Dus bedankt voor je tip. Niet dat ik hier alle vermeldingen ga opnoemen, dat lijkt me wat overdreven. Al kan ik eens een overzichtsfoto maken van alle vermeldingen. Hm, misschien wel een idee. :-)